Risanje s peskom za nosečnice

Vabimo nosečnice, da pridejo v svet umetnosti – v svet slikanja s peskom. Ne samo vi, tudi vaš otrok bo užival v peščenih slikah, ki jih bosta v resnici sestavila skupaj.

Če ste noseči in si želite svoje srečno in obenem občutljivo stanje izpolniti s kar največjo harmonijo ter medsebojnim razumevanjem s svojim otrokom, pridite na naš Otok peska. Naši strokovnjaki so razvili edinstven tečaj za bodoče mame. Njegov cilj je razviti sprostitvene spretnosti, ki so med nosečnostjo tako pomembne za vsako žensko. Z risanjem boste izrazili vse svoje strahove, negotovost, tesnobo in notranje ovire, ki vas lahko oddaljujejo od občutka, da zmorete vse. Če boste odpravili te občutke, lahko v celoti izkoristite eno najbolj radostnih življenjskih obdobij vsake ženske! Za tiste, ki ste že zadovoljni in umirjeni, pa je to priložnost, da postanete še bolj sproščeni in celo srečnejši.

Vaši prsti s čustvi in domišljijo prenašajo na otroka vse ugodje iz interakcije s peskom. Predstavljajte si! S takšnim preprostim in naravnim materialom začne otrok že v maternici svoj estetski in intelektualni razvoj.

 

sand-art-by-fatmir-mura-love-dis