Delavnice osebne rasti Access Bars

access-bars 21007280-pD1bX

 

Temelj izjemne tehnike, ki se imenuje Access Consciousness® (Dostop do zavedanja) je Access Bars in je pravzaprav sklop orodij in tehnik, ki so oblikovane tako, da vam pomagajo spremeniti katerikoli vidik vašega življenja, s katerim niste zadovoljni.

STRES, BREZVOLJNOST, PESIMIZEM, BOLEZENSKA STANJA, SLABI PARTNERSKI ODNOSI…SLABO SPANJE, OSLABLJEN IMUNSKI SISTEM…vse to lahko spremenite brez drame in travme, če si tega le želite.

Access Consciousness® je pristop k zavedanju- pristop k sebi in našim brezmejnim sposobnostim. To je tehnika, ki vsebuje veliko paleto orodij, ki nam pomagajo, da spremenimo vse vidike svojega življenja, ki jih želimo spremeniti, pa naj gre za zdravstvene, čustvene, finančne ali poslovne težave.

 

ACCESS BARS® je preprosta tehnika, pri kateri lahko v enem samem dnevu obvladate tako praktični del kot teoretične osnove.

ACCESS BARS® je zelo prijeten tretma, ki ga je mogoče uporabljati pri otrocih, dojenčkih in nosečnicah, pa tudi na vseh ljudeh, ki menijo, da ga potrebujejo.

Izvaja se tako, da roke položimo na glavo klienta in aktiviramo 32 točk (Bars), ki imajo v spominu shranjene elektromagnetne sestavne dele vseh naših misli, idej, stališč, odločitev in prepričanj, ki smo jih kdajkoli imeli o zdravljenju, denarju, staranju, celjenju, telesu, nadzoru, zavedanju, ustvarjalnosti, energiji in podobnem.

Delavnica Access Bars® je namenjena vsem, ki želite spremembe v vseh vidikih življenja, ali pa si želite sprostiti in spustiti vse kar vas ovira in želite živeti lahkotno. Po njej boste lahko izvajali tretmaje na drugih in na sebi.

Med delavnico boste dvakrat dajali in dvakrat prejemali BARS tretman.

Dobili boste priročnik s podrobnimi navodili za delo in certifikat, ki vam bo omogočil, da boste lahko tudi sami delali kot BARS praktik.

Po delavnici ste certificirani praktik Access Bars® lahko takoj začnete profesionalno izvajati Access Bars® tretmane.

V vseh okoliščinah boste tako lahko pomagati svojim najbližjim, ali pa delali s klienti.

Poleg samih barsov se na delavnici naučimo, kar nekaj preprostih in mogočnih orodij za vsakdanjo uporabo in začnemo drugače dojemati in živeti življenje (Access bars, MTVSS, Celično spominjanje, Biometrična mimikrija).

dandelion_by_SimonKonrad1-708x404

 

KAJ DOBITE S TEMI TRETMAJI?

Visoko imunost, več energije, odpornost na stres, odlično spanje, uravnavanje telesne teže, zdravo duševnost in telo, vitalnost organizma, povečano koncentracijo, boljšo komunikacijo, popolno pristnost (ki je posebej pomembna pri hiperaktivnih otrocih), močnejšo povezanost s samim seboj in bogastvo neomejenih možnosti, da živite lahkotno, z veseljem in praznovanjem.

Kako bi bilo lahko kaj boljše od tega?

  • Prednosti teh tehnik je, da so spremembe vidne hitro in na vseh področjih življenja
  • Ni nujno, da verjamete v uspešnost in učinkovitost tehnik- one »delajo« tudi brez tega
  • Ko sprejemate tretma ni nujno, da veste, kaj se je sprostilo in iz katerega obdobja vašega življenja, ni se vam treba soočati s preteklostjo, da bi spremenili sedanjost
  • Po tretmaju občutite lahkotnost in izpolnitev

 

Bars delavnica je namenjena vsem – brez kontraindikacija.

NAUČITE SE DELATI BARSE IN PRISPEVAJTE K SVOJEMU BOLJŠEMU POČUTJU IN BOLJŠEMU ŽIVLJENJU SVOJE DRUŽINE

 

Usposabljanje vodi: JELENA MILANOVIĆ. Jelena je certificiran voditelj delavnic Access Bars, vodi zdravljenja, predavanje in usposabljanja za tiste ki želijo prakticirati Bars tehniko.

Jelena o otrocih na delavnicah: “Otroci so na Acessovih delavnicah po vsem svetu veliko bogastvo, saj z lahkoto delajo vse energetske tehnike in dosegajo pri tem fantastične rezultate. Pa veste zakaj? Zato, ker so otroci neobremenjeni, ker imajo lahko in čisto energijo, ne razmišljajo, kaj bi morali delati, enostavno postavijo roke in …vse se kar zgodi! Ko vas otrok zdravi, to traja dvakrat manj časa kot bi sicer, počutite pa se enostavno vzvišeno, izjemno.Delala sem z mnogimi otroki in prav vsak med njimi je dosegal vrhunske rezultate v šoli, na športnem področju, pri zbranosti, komunikaciji. Skoraj pri vseh so strahovi, ki so jih imeli pred tem, izginili. Na BARS obravnavo se odlično odzivajo tudi hiperaktivni otroci, ki imajo po tovrstni obravnavi manj izpadov in nihanj razpoloženja, starši so zadovoljni in z njimi delim zadovoljstvo tudi jaz. Neprestano pa se sprašujem: »Kaj je še mogoče?

Več o njenih dosežkih: Jelena Milanović

BREZPLAČNA SPOZNAVNA DELAVNICA (2h)

27.5.2016 in 24.6.2016 ob 17h

USPOSABLJANJE (2 dni):

25.6.2016 od 16h do 20h in

26.6.2016 od 10h do 14h

Obvezna prijava na: delavnice@otokpeska.si ali 030 397 997
Lokacija:
Otok peska, Resljeva 40, 1000 Ljubljana

Cena: 220 EUR

  Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok)

 Otroci od 15. – 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena: polovična cena (110 EUR).