3 urne delavnice na Otoku peska: PEŠČENE TAČKE


image1

Torek (9.8), sreda (10.8),četrtek (11.8), petek (12.8)

3 – urni program za otroke od 6 leta naprej

Delavnice od 12h do 15h

Med pasjo vročino se bomo poleti na Otoku Peska hladili v družbi malega kosmatinčka (torek in sreda), ki bo vaše otroke popeljal na nepozabno počitniško dogodivščino.

Igra v pesku bo otroke sprostila in popeljala na čarobno pot domišljije, ustvarjanja in spoznavanja čustev, kužek pa jim bo pomagal, da se bodo umirili, vzpostavili stik z naravo in živalmi, predvsem pa spoznavali sami sebe ter pri tem neizmerno uživali.

Igre v pesku

V Bobovi peščeni deželi bodo otroci ustvarjali in se sprostili. Vsak bo zgradil svoj peščeni svet v katerem bodo živeli lepi in manj lepi trenutki tega šolskega leta, ter želje in načrti za novo šolsko leto. S terapevtko Nino bodo otroci razmišljali kako se počutijo ob novih začetkih in se s pomočjo peska in pravljičnih junakov pripravili na vstop v novo šolsko leto.

Malica – sadje in prigrizki. Ves čas bodo otrokom na voljo sok, nesladkan čaj in voda.

Risanje s peskom

Na čarobnih svetlečih mizah se bomo sprostili in naučili tehniko risanja s peskom. Razmišljali bomo o preteklem šolskem letu in o vseh novih dogodivščinah, ki prihajajo. Z risanjem bomo izrazili želje in pričakovanja ter v novo šolsko leto vstopili s posebno in zanimivo peščeno izkušnjo. O vsem narisanem se bomo pogovorili z našo likovno terapevtko in slikarko Natašo.

POSEBNA PEŠČENA CENA:15 eur/na otroka na dan po delavnici

Otroka lahko pripeljete od 12h do 15.

Predhodna rezervacija je obvezna.

Maksimalno število je 6 otrok za vsako delavnico.

Vsako posebnost otroka prosim sporočite vnaprej.

Prijave sprejemamo na: 030 397 997 ali na mail: svetovanje@otokpeska.si