Počitniški program s poudarkom na terapiji

POČITNIŠKI PROGRAM S POUDARKOM NA TERAPIJI

1h namesto 45 min

100e namesto 130e

Terapevtske počitniške delavnice igre v pesku za otroke od 4 do 12 let.

Delavnice so namenjene otrokom, ki jim starši želite med počitnicami poleg sprostitve omogočiti nekaj več, ob enem pa bi svoje otroke radi bolje razumeli in jim pomagali pri soočanju z razvojnimi izzivi, kot npr. izbruhi jeze, različni strahovi ali težjimi izkušnjami, kot so smrt ali bolezen bližnjega, ločitev staršev, izkušnja nasilja, zlorabe, ipd.

Program se na otrokom zabaven in sproščujoč način, skozi igro s peskom, osredotoča na grajenje notranjih virov moči, ki bodo otroku pomagale pri soočanju z vsakdanjimi in težjimi preizkušnjami, ki jih prinaša življenje.

Vaši otroci se bodo sprostili in zabavali, prisotnost terapevtke in izbrane teme pa jih bodo spodbujale k samoraziskovanju, ozaveščanju čustev, grajenju notranje moči in boljše samopodobe ter urjenju socialnih veščin.

Enourne delavnice bodo potekale 1x tedensko od julija do avgusta.

Cena paketa 8 delavnic je 100 eur in vključuje: strokovno vodenje delavnic naše terapevtke in 3x 15 minutni pogovor s starši/em vsakega udeleženca (na začetku ter po 4. in zadnji delavnici) med katerim boste dobili povrate informacije v zvezi z vašim otrokom in strokovno podporo ob morebitnih izzivih ali težavah.

Za dodatne informacije, termine in prijave se obrnite na delavnice@otokpeska.si ali 030 397 997